OnSezon.ro

Login

Abordarea unui viraj cu motocicleta

 

 Fie ca abia ti-ai luat permisul, fie ca ai destula experienta pe doua roti, trebuie sa stii ca intotdeauna mai ai  lucruri de invatat despre motorul tau, despre modul in care trebuie sa te comporti in trafic si despre tehnicile pe care le poti utiliza atunci cand esti in sa.

Cu toate ca mersul pe motocicleta este distractiv si placut, este important sa fii constient ca implica un risc mai mare decat a merge cu masina, de aceea atunci cand esti in sa trebuie sa fii mai prudent decat de obicei. Motociclismul e o activitate care merita tot respectul, mai ales datorita riscurilor pe care motociclistii si le asuma cand se urca in sa. Pentru a reduce din aceste riscuri, e bine sa iti cunosti motorul cat mai bine, insa manevrele corecte sunt si mai importante.

 

O atitudine proactiva si orientata catre invatarea continua este sanatoasa si te asigura ca intri in aceasta lume plina de riscuri cu precautie si judecata. Sa stii ca esti in siguranta va face intreaga experienta mai placuta si mai distractiva. Orice motociclist este intr-o permanenta stare de invatatre; fiecare plimbare pe doua roti este o experienta unica si educativa.

 

Insa practica fara teorie este greoaie si, uneori, fatala. De aceea va propunem o lectie de teorie in fata monitoarelor, pentru a fi mai bine pregatiti pe strada.

Clipul de mai jos abordeaza o problema controversata: virajele. Urmarindu-l puteti afla despre diferitele tipuri de viraje, despre cum trebuie abordat un viraj in functie de motor, de carosabil si de motociclist.  

 

 

Pentru a schimba subtitrarea in limba romana folositi"CC".

Vizionare placuta!

Ultima modificare
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Media

Lasă un comentariu

Copyright @2013 OnSezon.ro

Top Desktop version