OnSezon.ro

Login

Cum castigi o motocicleta in timp ce te distrezi cu prietenii si arzi calorii?

    Intr-un oras cu trafic prost, drumuri blocate sau mai mereu in constructie si gropi care comunica direct cu China, nu e de mirare ca soferii devin nerabdatori si indisciplinati in trafic. Fiecare vrea sa ajunga mai repede acasa sau, macar, sa nu fie nevoit sa isi faca geometria rotilor dupa fiecare zi de mers la munca.


   Cum sa eviti nervii in trafic?


   Solutia cea mai la indemana, mai ales ca se apropie vara cu pasi repezi, este sa renuntati la masina personala in favoarea transportului pe doua roti: biciclete, mopede, scutere si, pentru cei mai curajosi, motociclete. Aceste mijloace de transport alternative sunt mai rapide (pentru ca sunt mici, se pot strecura cu usurinta printre masinile blocate in trafic), au un consum economic (in cazul bicicletei, nu consumi decat calorii) si, nu in ultimul rand, sunt mai ieftin de achizitionat.


Baietii de la “Free Rides” lanseaza o provocare pentru cei care sunt pregatiti sa o accepte: pe data de 24 mai, in Bucuresti, sunt asteptati toti posesorii de mijloace de transport cu doua roti, la cel mai mare eveniment de gen din tara: “Iubim2roti”.


   De ce sa fii acolo?


   - Pentru ca “iubim2roti” este, in primul rand, o campanie de constientizare a tuturor participantilor in trafic. Fiecare trebuie sa fie atent la manevrele pe care le excuta pe drumurile publice, astfel incat sa nu se puna in pericol pe sine, dar nici sa nu pericliteze siguranta altora.
   - Pentru ca dupa parada de motociclete si biciclete (care incepe la Parcul Tineretului si se termina in complexul Romexpo), organizatorii v-au pregatit show-uri si demonstratii uimitoare de indemanare, test drive-uri cu noile modele de motociclete si biciclete BMW si expozitii custom bike.
   - Pentru ca vor canta Runaway, Zdob si Zdup si Parazitii

   -INTRAREA ESTE LIBERA!!!


Si daca nu am bicicleta/motocicleta?


    Nicio problema, baietii de la “Free Riders”, inspirati de partenerii de la BMW s-au gandit si la asta. Poti sa vii pe jos sau cu masina personala, sa te bucuri de ziua frumoasa impreuna cu prietenii tai si sa iti cumperi tricoul oficial al evenimentului “iubim2roti”.


    Tricoul este, de fapt, biletul care te inscrie in tombola oficiala. Si, daca ai venit pe jos, fix in tombola oficiala trebuie sa te inscrii, fiindca poti sa castigi libertate de miscare. Si nu oricum, ci libertate marca BMW: o motocicleta BMW F800R sau o bicicleta BMW Cruise M-Bike.

 

 

Ultima modificare Marți, 13 Mai 2014 14:11

Media

Lasă un comentariu

Copyright @2013 OnSezon.ro

Top Desktop version