OnSezon.ro

Login

Salonul Auto-Moto Bucuresti SAMB 2013

Astazi se inchide cea de-a doua editie a Salonului Auto-Moto Bucuresti. Timp de patru zile salonul a fost gazda unora dintre cele mai noi modele lansate pe piata, dar si catorva masini in premiera nationala. Timp de patru zile Piata Constitutiei a fost plina de amatori de masini dar si de iubitori de doua roti. Cea mai inedita aparitie in cadrul standurilor dedicate pasionatilor de motociclete a fost, de departe, cel al Asociatiei Moto Free Riderscare au promovat un eveniment numit "Iubim 2 roti",

evenimentul are loc pe data de 27 Aprilie. Fanii motocicletelor au avut si alte motive pentru a calca pragul acestui eveniment; pe langa modelele de la Aprilia, Kawasaky sau Triumph, lansate in premiera in Romania, ei au putut admira si motociclete create la comanda, prezentate de femei frumoase.

Prima impresie a fost faptul ca salonul a fost lovit de criza din domeniul auto, avand in vedere ca au fost cu vreo 20 de dealeri mai putin fata de anul trecut. Insa acest lucru a insemnat un spatiu de desfasurare mai mare pentru exponate, asa ca nu a trebuit sa astepti la rand ca sa vezi un automobil sau sa nu ai loc sa deschizi o portiera.

In plus, am remarcat din nou absenta producatorului autohton Dacia, care nu a venit si in Bucuresti sa isi prezinte noul Logan MCV sau seria limitata Duster Adventure, lansate la Geneva. Insa anul acesta Tiriac Auto a facut o adevarata desfasurare de forte la standul, compensand faptul ca a ratat anul trecut expozitia.

Salonul Auto Moto Bucuresti ar putea fi cu usurinta confundat cu un targ, insa formatul si decorul apartin unui salon auto. Evenimentele care au avut loc in fiecare zi (precum demonstratii de cascadorie si concerte) au transformat ceea ce ar fi putut fi o simpla expozitie de masini si motociclete intr-un show veritabil. 

 

Ultima modificare Joi, 30 Mai 2013 17:03

Media

Mai multe din această categorie: In trafic »

Lasă un comentariu

Copyright @2013 OnSezon.ro

Top Desktop version