OnSezon.ro

Login

Eroare
  • JUser: :_load: Utilizatorul cu ID-ul 167 nu a putut fi încărcat

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

   Un nou sezon. Un sezon care incepe cu o luna dedicata lor.

  Acum depinde foarte mult de ceea ce inseamna acest "lor" pentru fiecare dintre noi. Unii se refera la biciclete, altii la scutere si/sau motociclete, si probabil cei mai multi se vor gandi la ele, cele alaturi de care isi impart sentimentele -  iubite sau sotii.
  Am facut aceasta paralela deoarece toata lumea stie ca inima unui barbat este impartita intre iubita, si "amanta" adica cea care il poarta pe doua sau patru roti pe drumuri. Nu cred ca le putem compara, dar totusi fiecare dintre ele are rolul ei special in inimile noastre. 

   Pentru ca daca prima este cea care ne este alaturi sufleteste, trebuie sa recunosc ca a doua este cea care ne ofera libertatea si doza de adrenalina de care avem nevoie. Si cel mai fain aspect este ca cele doua sunt complementare. Se poate trai si fara una, si fara cealalta, sau doar cu una dintre ele. Dar cel mai bine este cand le ai pe amandoua.
   Spuneam in deschidere ca incepe un nou sezon. Un nou sezon inseamna pregatiri. Si bineinteles aceste pregatiri se suprapun unei perioade in care suntem obligati sa le omagiem.
   1 martie, martisoare sau filtre? 8 martie, flori sau asigurare noua?
   Eu as propune sa facem cate putin din toate.  Deoarece martisoarele sau florile oferite la timp, sunt la fel de importante ca si filtrele, si lichidul de frana de  la motocicleta. Iar ele - femeile ne vor aprecia mai mult pentru efrotul suplimentar.
   La inceput de sezon va urez sa oferiti martisoare inspirate si sa aveti parte de asflat uscat.
   Iubim 2 roti, dar zic eu... iubim femeile.

Copyright @2013 OnSezon.ro

Top Desktop version