OnSezon.ro

Login

Abuzul de retrovizoare nu se pedepseste Recomandat

Sub deviza “Abuzul de retrovizoare nu se pedepseste”, Asociatia Moto “Free Riders”, in parteneriat cu BMW Motorrad Romania, Primaria Capitalei si Brigada de Politie Rutiera demareaza, pe 24 mai 2014, cea de-a doua editie a evenimentului “Iubim 2 roti”.

 

Evenimentul se adreseaza tuturor amatorilor de transport pe doua roti, fie ca este vorba de motociclete, mopede, scutere sau biciclete. “Iubim doua roti” se doreste a fi o campanie de constientizare a tuturor participantilor in traffic. Organizatorii doresc sa educe soferii de autoturisme pentru a acorda mai multa atentie motociclistilor si biciclistilor dar si sa atraga atentia posesorilor de doua roti ca trebuie sa se comporte civilizat atunci cand ruleaza pe drumurile publice.

 

Ca si anul precedent, evenimentul se va deschide cu o parada pe doua roti. Strangerea motocicletelor, bicicletelor si mopedelor se va face pe platoul din Parcul Tineretului (intrarea dinspre B-dul Ghe. Sincai). Traseul va fi urmatorul: Parcul Tineretului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei si parade se va termina in interiorul complexului RomExpo.

 

Aici vor avea loc diferite activitati legate de siguranta rutiera dar si o varietate mare de atractii: test-drive cu 8 modele de BMW, concursuri, expozitie de motociclete si biciclete custom, showuri de burn-out si multe alte surprize. Invitatul special din acest an va fi campionul mondial la Freestyle Stunt ...Chris Pfeiffer! Ziua se va incheia cu doua concerte de exceptie sustinute de Parazitii si Zdob si Zdub.

Ultima modificare Vineri, 04 Aprilie 2014 10:20

Media

Mai multe din această categorie: « In trafic Maini pentru Maine editia VI »

Lasă un comentariu

Copyright @2013 OnSezon.ro

Top Desktop version